bornehuset-header6.jpg

Dagligdag i Børnehuset SIV

Da vi først om morgenen ved, præcist hvordan dagens børnegruppe bliver, arbejder vi ud fra en overordnet plan, der passer til dagens børn og forældre.

I løbet af dagen vil I møde vores trofaste rengøringsassistent Dea i fuld gang med klud og gulvskrubbe. Vi går meget op i hygiejne, så forældre og børn kan være trygge ved at være her.

I vil også nok støde på Børnehusets leder Sussi, der er uddannet sygeplejerske. Sussi bruger kontoret til det administrative arbejde, og når hun skal i kontakt med jeres sagsbehandlere i kommunerne, men det meste af tiden er Sussi ude i husets fællesrum blandt børn og voksne.

Godmorgen

Børnehuset åbner alle hverdag kl. 9.30. Når I kommer, tager pædagogerne Jeanne, Susanne og Katrine imod jer og sætter leg og aktiviteter i gang, som er tilpasset det enkelte barns behov og muligheder.

Frokost

Kl. 11.30 serveres en økologisk frokostbuffet, der består af både lune og kolde retter. Børnene plejer at hygge sig med at spise med pædagogerne i aktivitetsrummet, mens forældrene spiser sammen i husets spisestue. Børn, der ikke er trygge ved at spise alene, bliver selvfølgelig sammen med deres forældre.

Eftermiddag

Efter frokosten kan de børn, der har brug for en lur, sove udenfor i en af vores barnevogne – eller indenfor, hvis lysten er mere til det. De andre børn og voksne kan fortsætte med leg og aktiviteter. Vi er ofte ude i haven. I løbet af eftermiddagen mellem kl. 13 og 14 holder husets personale en halv times pause. Herefter serveres lidt frugt og brød.

Tak for i dag

Børnehuset SIV lukker kl. 16, og inden da hjælpes vi alle med at rydde op.

Åbent alle hverdage kl. 9.30 – 16.00

Børnehuset SIV - Alfred Sørensensvej 4 - 3520 Farum - tlf. 44 95 00 66 - email [email protected] - CVR 20956372