Stor donation fra Nordea

I SIV har vi været så heldige at modtage en stor donation fra Nordea på 50.000 kroner. Vi er dybt taknemmelige for, at Nordea igen har tænkt på os. Pengene vil komme alle vores familier til gode både børn og voksne. Børnene i SIV har ikke mulighed for at opleve de samme ting, som andre børn tager for givet. F.eks. en tur på bondegård eller en tur i børneteater. En del af pengene vil derfor blive brugt til sådanne udflugter. SIV er også et mødested for forældre, hvor de kan dele erfaringer med andre, som er i en situation som ligner den de selv står i. En vigtig del af SIVs arbejde, er derfor at skabe rum for fælleskab for forældrene, f.eks. ved sy-aftner for mødre.

IMG_0749

Skriv et svar

Åbent alle hverdage kl. 9.30 – 16.00

Børnehuset SIV - Alfred Sørensensvej 4 - 3520 Farum - tlf. 44 95 00 66 - email [email protected] - CVR 20956372